Voor wie we het doen

Twee Puttense stichtingen om trots op te zijn

Op het event Hart voor Putten zetten we twee Puttense stichtingen in het zonnetje én helpen we ze een handje. Door de avond te sponsoren in ruil voor toegangskaarten, draag je bij aan de verwezenlijking van een aantal hartenwensen.

Stichting Grensverleggende Talenten

Zorgboerderij voor jongeren en jongvolwassenen met een stoornis in het autistisch spectrum. Hartenwensen: een bankstel in de Zorgboerderij + sausbeurt voor één van de ruimten, opknappen van een ruimte in de zorgboerderij en een nieuw hekwerk om de zorgboerderij.
Meer informatie

Stichting Vrienden van Goedland

Zij hebben een boerderij waar mensen die extra ondersteuning nodig hebben bij hun werk, een werkplek kunnen vinden. Er verblijven bijvoorbeeld gasten met een verstandelijke beperking psychosociale problemen en kinderen met een stoornis in het autistisch spectrum of in hun ontwikkeling, of met ADHD. Hartenwensen: een Belevingspad + een ‘glaslokaal’ waar de gasten kunnen pauzeren.
Meer informatie

Haak in met een sponsorpakket of koop toegangskaarten

Je kunt meedoen door een sponsorpakket te kopen (inclusief een aantal toegangskaarten en publiciteit voor jouw bedrijf) en natuurlijk is er ook losse verkoop van toegangskaarten. Uiteraard ben je als sponsor zichtbaar op de website en op de avond.