Hart voor Putten

Putten heeft veel om trots op te zijn, maar we zijn ons daar lang niet altijd van bewust! Verschillende sociaal-maatschappelijke initiatieven werken ‘onder de radar’ aan het welzijn van inwoners die dat hard nodig hebben. Op 3 juni 2019 zet ondernemend Putten een paar van die initiatieven in de spotlights én helpt ze een handje. Gewoon, omdat het kan. En ook een beetje omdat het moet: want waar zouden we zijn zonder een kloppend maatschappelijk hart in onze gemeente? Bij succesvolle bedrijven hoort een sociaal gezicht en die betrokkenheid laten we op 3 juni zien.

Organisatie

De organisatie van Hart voor Putten is in handen van een unieke samenwerking tussen Astrid van Ee (gemeente Putten), Henny Blokhuis (ZieZo! organisatie), Josephine Poortinga (namens JOOP), Jacqueline Beumer (namens Bedrijvenkring Putten), Gerard van den Berg (namens Winkelcentrum Putten), Jan de Lange (namens Lions) en Chris Jansen (namens Bedrijvenkring Putten).

Locatie

Kasteel De Vanenburg, Vanenburgerallee 13 in Putten

Foto: Henk Merjenburgh – Stad in Bedrijf mediapartner

Haak in met een sponsorpakket of koop toegangskaarten

Je kunt meedoen door een sponsorpakket te kopen (inclusief een aantal toegangskaarten en publiciteit voor jouw bedrijf) en natuurlijk is er ook losse verkoop van toegangskaarten. Uiteraard ben je als sponsor zichtbaar op de website en op de avond.